The “place to be”

The bar: A preferred place

The place to be, particularly at the afterwork hour, the Bar is a concentrate of energy and exchanges.

To take a drink, for lunch or dinner, rather in a hurry or taking your time, the bar accomodates to any of your inquiries.

At the counter, or at one of the little bistro tables, our catering service is there for you from 11am to 11pm, 7/7.

For gourmets, our pastry chef offers a large display of pastries to appreciate throughout the day, going along with our varied tea menu.

 

Daily plates

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In summer, enjoy the outdoors

BOOK

On the covered terrace, upstairs, on the canopy’s side.

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Starters


Roasted rainbow beet salad with ginger
12.-
Bacon chicken Caesar salad
22.-
Classic New York shrimp cocktail
24.-
Steamed artichoke
« gribiche » vinaigrette
Poultry liver mousse with porto, toasted bread
16.-
Cajun spices roasted chicken rillettes
and pickles, toasted bread
16.-
Artichoke, foie gras and hazelnuts meat pie
21.-

Dish only for lunch on weekdays

Soups


Maine lobster Whisky bisque soup topped
with whipped cream
22.-
Wild mushroom soup with chives
20.-

Dish only for lunch on weekdays

Main courses


Bacon and cheese cheeseburger
« Denise’s » sauce, French fries
22.-
Bacon and cheese double cheeseburger
« Denise’s » sauce, French fries
30.-
Hand-minced beef tartare, French fries
200 Gr.
34.-

Glazed pork ribs, bbq sauce
300 Gr.
28.-
Sirloin, chimichurri sauce
250 Gr.
38.-
“Teriyaki” glazed roasted black cod
32.-

Dishes only served from 11.30 a.m. to 3 p.m. and from 6.30 p.m. to 11 p.m.

SIDES


Skinny fries
6.-

Roasted cauliflower with yoghurt, hazelnuts and curry
12.-
Spinach purée
7.-
Roasted carrot with ginger
7.-
Crispy onion donuts
8.-
Padrón peppers, mojo verde sauce
7.-
Green beans with shallots confit
7.-
Lemongrass pilaf rice
6.-
Baked potato with sour cream
7.-

Desserts


Ethel’s sticky Toffee Pudding with warm butterscotch sauce
14.-

Raspberry cheesecakee
14.-

Madagascar vanilla crème brûlée
14.-
Vanilla, red berries and white chocolate Empire State Building
2 pers.
38.-
Caramelized apple tatin pie, vanilla cream
16.-
Chocolate mousse, crème fraiche
2 pers.
24.-
Strawberry Geneva-New York
14.-
Cookie to share served warm
10 minutes
24.-
Verbena and strawberry frozen vacherin
15.-
Caramelized rice pudding
14.-
Vanilla ice cream profiteroles and hot chocolate sauce
14.-
Ice cream and sorbet
1 scoop Vanilla, vervena, caramel, coffee – Exotic fruits, strawberry, lime, raspberry, chocolate
5 .-

Thé & Infusions


Sélection de thés verts

YUZU SENCHA
Origine Japon – Infuser 2-3 mn à 70°
Thé vert japonais de grande qualité biologique de Shizuoka, mélangé avec des écorces de Yuzu japonais. Absolument délicieux et aromatique avec un goût prononcé de Yuzu.
7.-
GENMAICHA BIO
Origine Japon – Infuser 2-3 mn à 80°
Thé vert japonais biologique mélangé avec du riz soufflé et grillé. Un choix très populaire avec des notes végétales, douces, umami et toasté.
6.-
JASMINE PHOENIX PEARL
Origine Chine – Infuser 2-3 mn à 85°
Thé vert jasmin de top qualité impériale, naturellement parfumé avec des fleurs de jasmin d’été. Un goût floral, mielleux, rafraîchissant et végétal
9.-
THÉ SIGNATURE « CHEZ PHILIPPE »
Origine Chine – Infuser 2-3 mn à 85°
Thé vert aromatisé avec un goût vanille, fleurs de bleuet et de lavande. Délicieux et gourmand avec des notes décadentes de vanille et de fleurs de lavande
9.-

Sélection de thés noirs

REPERTOIRE EARL GREY
Origine Malawi – Infuser 3-5 mn à 90°
Un choix classique de thé noir anglais avec des notes très parfumées de bergamote. Elégant et équilibré.
6.-
DARJEELING GRAND CRU BIO
Origine Inde – Infuser 3-5 mn à 90°
Darjeeling biologique, sublime qualité avec des notes très parfumées de muscade, de miel, de rose et subtilement boisé.
7.-
MADAME CHOCOLAT
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Thé noir aromatisé avec des notes de chocolat noir et de fleurs de lavande. Délicieux et élégant.
6.-
MASALA CHAI
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Une vraie gourmandise, thé noir indien très épicé, avec des notes très parfumées de cannelle, de réglisse et de gingembre.
6.-

Sélection d’infusions

LEMON VERBENA SWING
Origine Maroc – Infuser 3-5 mn à 90°
Verveine marocaine, récoltée et séchée à la main, avec goût fruité, rafraîchissant, citronné et végétal.
6.-
BLOOM BLOOM
Origine mixte – Infuser 3-5 mn à 90°
Assemblage sublime de fleurs de sureau, d’écorce d’orange et de tilleul. Qualité exceptionnelle avec un goût prononcé de miel, de pêche, de fleur de sureau et d’orange.
6.-
ROOIBOS DU SOLEIL BIO
Origine Afrique du Sud – Infuser 3-5 mn à 90°
Tisane sud-africaine biologique aux notes naturellement maltées et fruitées avec une touche de vanille.
6.-

Pour accompagner votre thé, dégustez une de nos délicieuses pâtisseries du jour
N’hésitez pas à vous renseigner auprès de notre équipe